Pasii colorati se mentin colorati doar cu Pilates!

Daca pana acum v-am obisnuit cu poze din locuri straine (sau cel putin indepartate), ceea ce veti vedea mai jos este foarte simplu de vizitat. Indraznesc sa adaug ca este chiar indicat de vizitat, de incercat, de exersat (zilnic daca se poate) pentru tot restul vietii.
Studio Pronatalita se afla pe Bd Dacia 103, si a aparut din bunavointa (fata de cei care tot cereau asa ceva, Da da...ma numar si eu printre ei :)) si ambitia (cum altfel?!) a doua femei demne de toata admiratia: Cora si Ramona. Le veti cunoaste mai jos.
Nu vreau sa va dau prea multe detalii ci doar sa va fac curiosi. Turul salii vi-l fac mai jos.
Ceea ce este obligatoriu sa stiti este ca:
- la studio se fac ore de Pilates (dap...de ala pe bune, nu doar aerobic lalait) - sportul ala care pare simplu in filmuletele de pe youtube dar care iti lucreaza fiecare muschiulet separat si care iti corecteaza pozitia coloanei, ritmul respiratiei, postura generala ;
- se fac ore de pre si post natal;
- se face masaj (iar daca cineva vrea sa mai iasa din sala de masaj, vreau sa ma sune expres si sa imi spuna cum a reusit treaba asta pt ca eu acolo as fi vrut sa raman);
- se organizeaza intalniri tematice cu proaspatii, viitorii si actualii parinti de pitici;
- se intampla fel de fel de evenimente care au treaba cu respectul pentru propria sanatate si intretinerea corporala.

Cred ca mai multe detalii va pot oferi chiar Cora si Ramona pe blogurile, respectiv site-urile lor:
- www.happycora.blogspot.com
- http://www.gimnastica-gravide.ro/

Eu am terminat tarasenia. Va fac turul de care vorbeam.

Intram!
Ajungem in receptie si ne intalnim cu Cora!
Mergem spre vestiar si facem o scurta oprire la coltul cu mingii! (my favourites - gradul de dificultate al oricarui exercitiu este mult crescut daca incerci sa il faci de pe mingiile astea - incercati sa faceti un efort constient de a va tine echilibrul in timp ce mai jonglati niste gantere sau faceti un pic de stretching lateral: Good luck with that!)
Sala mare de sport! Nu m-am putut abtine sa nu fac o poza fara punct de focalizare, doar asa de ambianta!
Acum si una utila, nu doar draguta!
Sport pentru mamici (si pitici la purtator)!


Pentru doamne, domnisoare si tinere sperante care doresc sa se mentina in forma! (exista cursuri si pt domni si domnisori non conformisti insa nu am apucat deocamdata sa fac poze)

Coltul cu produse pentru pitici! Coltul textilistilor!
And now...drums rolling....the massage cabinet!

Gata...v-ajunge cu pozele! Fuguta pe site-ul Ramonei, faceti-va cont si programati-va la o sesiune de Pilates! Cu mine va puteti intalni in fiecare luni, marti si miercuri dimineata de la ora 8:00, la sesiunile de "Pilates cu Cora"...because it's worth it!

Pasii Colorati sunt foarte matinali pentru ca le place sa faca drumuri lungi si profitabile zilnic!

Comments

 1. Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
  Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

  www.radiowhisper.com
  Multumesc,
  Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

De ce nu am sa renunt la Pilates...ever!

Rezumate si idei principale - 11 - Robert Cialdini - Psihologia persuasiunii

Rezumate si idei principale - 10 - Daniel Pink - Drive