Simfonia Lalelelor din Pitesti

Cam cum ajung un grup de 7 oameni la Simfonia Lalelelor in Pitesti? Va zic eu :))
In primul rand trebuie sa iti faci planuri cu o saptamana inainte ca pleci la "Aventura Parc" in Brasov, te pregatesti temeinic pt asta, te animezi, te antrenezi la sala sa nu te simti penibil cand pusti de 5 ani fac rapel in viteza pe langa tine...dupa care renunti la ideea asta pt ca exista 10% sanse de ploaie in ziua respectiva.
Iti bagi picioarele, injuri ca un birjar vreo juma' de ora si dupa aia te trezesti cu un offline "auzi....da' un pitesti cu rolele nu te coafeaza?".
Ma coafeaza daca nu tb sa ajung acolo cu rolele...drept urmare a doua zi, nu chiar de dimineata, te urci in masina, faci o ora si ceva pana iesi din Bucuresti, vreo 50 de minute pe autostrada si dupa aia ajungi in Pitesti....doh! Obvious!

Nimic frumos fara costul aferent!


Poate poate facem si un mujdei!
Ceva dulce si bun! Mai bun totusi Kurtos-ul!

Nu din exces de sensibilitate....dar plecasem totusi la "Simfonia Lalelelor" asa ca fu musai sa pozez si lalele...
Cladiri mai mult sau mai putin impresionante prin centrul Pitesti-ului!Toata lumea se plange ca nu pozez fiinte vii: iata una care a stat benevola la o sesiune de fotografii. Thanks @Danutz!


Wales Pub in Trivale! O oprire obligatorie in Pitesti: mancare super buna (mai ales penele 4 branze) si super decorat pe dinauntru!


Apus in Wales Pub!

Biserica de langa Parcul Trivale!

Ceva raze la apus!

Cam cu asta s-a terminat excursia noastra! Imi pare rau ca nu am putut sa pozez si unghia lunga de la degetul mic al posesorului, ceasul de aur si cele 3 ghiuluri de pe mana stanga...eram prea extaziata de cum facea motorul!

Comments

  1. Dragute poze, auzisem si eu de Festivalul lalelelor. Chiar a fost un weekend cu o vreme perfecta, nu inteleg de ce nu s-au mai dus astia la Aventura Parc. Fara suparare, am stat sa ma ginesc un pic cine e cocalarul din poza cu "@Danutz" :p No offence, dar la asta m-a dus gindul prima data :)

    ReplyDelete
  2. very lonely planet of u...imi place ca esti intotdeauna informativa...nice pics :D

    ReplyDelete
  3. F frumos... mai ales cladirile ;)

    ReplyDelete

Post a comment

Popular posts from this blog

De ce nu am sa renunt la Pilates...ever!

Rezumate si idei principale - 11 - Robert Cialdini - Psihologia persuasiunii

Rezumate si idei principale - 10 - Daniel Pink - Drive