De ce nu am sa renunt la Pilates...ever!

Sa lamurim de la inceput un lucru: nu sunt o fire sportiva. Adica nu am un talent sau o predilectie pentru vreun sport anume.

In dorinta de mentinere a tonusului fizic m-am perindat prin sali de forta, prin sali de aerobic, pe la dansuri mai mult sau mai putin sportive, pe la atletism, prin bazine de inot, pe la tae-bo....you name it, i tried it!Transpiratul excesiv pe altarul frumusetii imi provoaca spasme nazale, asa ca tot ce presupunea socializarea cu mirosurile altora a fost eliminat dupa maxim 4 sedinte. Am ajuns prima oara la Pilates acum vreo 4 ani. Nu mi-a placut. A fost o sesiune de o lalaiala cumplita, cu lucrat din inertie, fara explicatii, fara nimic. Mi se parea sportul perfect pentru bunica-mea. Am abandonat ideea si mai mult de atat, faceam o bascalie crunta de oricine auzeam ca se duce la Pilates.

De atunci insa s-au petrecut multe lucruri: am luat si am dat jos 25kg, am inceput sa studiez mai mult despre un sport inainte sa ma apuc sa il practic, m-am documentat mai mult despre ce inseamna stil de viata sanatos, organism tonifiat....in traducere libera, m-am hotarat sa abordez totul cu ceva mai multa seriozitate si maturitate. Undeva prin mijlocul procesului meu de dat jos kilograme, am realizat, uitandu-ma in oglinda, ca a fi mai slab nu inseamna neaparat ca arati mai bine. Things can sag at any weight! Norocul meu la acel moment a venit in persoana celei care mi-a devenit mentor in ce inseamna Pilates (si uneori calau,daca stau sa ma gandesc la exercitiul "suta") si anume Cora. Eram mai multe gagici la mine in masina, ne duceam toate sa ne luam Converse de la outlet-ul de pe Stefan cel Mare si sporovaiam despre sporturile pe care le practicam.
Pe vremea aia eu faceam bazin de 2 ani si eram oarecum trista ca mai mult decat reusisem imi lucrez muschii, nu aveam cum, in elementul de timp pe care il aveam alocat sportului.
Atunci, in masina, a fost prima oara cand am auzit expresia "power belt" si un discurs coerent despre importanta respiratiei in sanatatea si tonifierea intregului corp. Urmarea a fost ca am gugalit ce am gugalit despre termenul de mai sus, dupa care i-am zis Corei ca vreau si eu. Si asa au inceput primele mele cursuri de Pilates: seara de la 6, de 2 ori pe saptamana, in subsolul sediului nostru.

O spun cu mana pe inima: it was like an awakening! Dupa ani de zile de stat in fund la birou si efort fizic sporadic, corpul meu incepuse un proces de imbatranire tacut si pervers.
Nu mi-am dat seama ca am dureri de spate, de ceafa, de glezne, de incheieturi, amorteli pana cand nu le-am eliminat si am capatat o alta stare...una de bine! Va intrebati probabil ce a fost asa diferit fata de momentul de acum 4 ani. In primul rand explicatiile. Eu nu pot sa fac ceva doar de dragul de il face. Trebuie sa stiu la ce imi folosete, ce resurse implica, care sunt rezultatele daca fac lucrul respectiv...iar Cora e un pedagog care tine cont de nevoile de explicatii ale cursantilor. Fiecare exercitiu vine insotit de explicatii anatomice legate de muschii care sunt lucrati, de beneficiile asupra organismului, de modul in care se executa corect, plus repetarea pana iti intra nu doar in minte ci in subconstient "tine abdomenul incordat".

Asta e: orice exercitiu in Pilates se face tinand abdomenul incordat si cu un anumit stil si ritm al respiratiei. Nu e usor de prima data, nu e usor nici daca faci asta de aproape 1 an...insa starea generala pe care o capeti te motiveaza sa te concentrezi.
Despre beneficiile evidente va las sa cititi pe blogul Corei http://happycora.blogspot.com/2010/08/de-ce-pilates.html pentru ca scrie mult mai clar decat as putea sa o fac eu.

Dintre beneficiile personale insa vreau sa adaug disciplinarea. Nimic nu a reusit sa ma organizeze mai bine ca Pilates-ul. In primul rand pentru ca e motivant si rezultatele se vad nu pe cantar ci in oglinda....adica acolo unde te vezi zilnic.

Cantarul poti sa il ocolesti in drum spre baie, dar pe dinti tot te speli...si nu poti sa o faci cu ochii inchisi. Asa ca te vezi... si de la sedinta la sedinta vezi brate mai tonifiate, un abdomen mai plat, un fund mai ferm, niste gambe mai suple. Iar daca vezi cu ochiul liber ca ceea ce faci are rezultate....vrei si mai mult.
Ca sa faci mai mult insa iti trebuie multa disciplina pentru ca nu poti trece la un exercitiu superior ca dificultate pana nu il executi perfect pe cel de dinaintea lui. Pilates-ul nu pune accent pe cantitate: nu o sa faci niciodata sute de abdomene plictisitoare, insa dupa 10 de un fel, 20 din altul si unul singur de "suta"....ti-ai lucrat si abdomenul si spatele si ti-ai imbunatatit si ritmul respiratiei.

Asa ajungi sa fii constient de pozitia pe care o ai pe strada, pe scaun la birou, cand stai in picioare si vorbesti cu cineva...E uluitor cum ajungi sa iti corectezi singur postura, respiratia, centrul de greutate dupa ce iti dai seama cum trebuie sa o faci si ce obtii daca o faci.

Tin minte ca acum cativa ani ma uitam la o emisiune cu o tema medicala si unul din invitati spunea "Degeaba facem sporturi extreme sau extenuante la tinerete....daca vreti tonus permanent si un corp care sa se comporte bine si la 80 de ani, apucati-va sa practicati un sport pe care il puteti face si la batranete".
Cred ca dovada vie a potrivirii Pilates-ului cu indemnul doctorilor este una din doamnele care vin la sala si care are peste 70 de ani. Vine cu bicicleta si efectueaza exercitiile perfect. Concluzia este ca se poate! Vointa sa fie.

Ca sa va las si niste cifre concrete despre motivele pentru care nu am sa renunt la Pilates...iata-le: 6 masuri la blugi (de la 44 la 38), greutate care incepe cu 5 in fata (pt necunoscatori am 1.77m), no back pains, no joint pains, fara transpiratie, un 6pack care se face din ce in ce mai vizibil (fara exercitii nenumarate la bancuta aia odioasa sau alte aparate din sala de fitness care mai si busesc spatele).

Overall o alta linie a corpului decat cea cu care ajunsesem sa ma impac, o stare psihica de bine si de "i can do it all". Si nu in ultimul rand...Cora, pentru ca trage de tine chiar si atunci cand simti ca te arde muschiuletul ala mic mic mic de deasupra fundului, dar de sub linia spatelui, despre care habar nu aveai ca exista!

Doar primul pas e cel mai greu...pe urma te motiveaza oglinda si propria-ti stare!

Comments

  1. Multumesc! Cautam un motiv bun sa ma apuc, dezamagita de efectele pe care inca nu le vad dupa alte sporturi.

    ReplyDelete
  2. Yes it is! Eu nu am nevoie sa slabesc, nu am probleme cu kilogramele, dar ieri am fost la prima sedinta de Pilates, din dorinta de a face miscare, si putin pentru coloana! Este fascinant, extraordinar! Combinatia cu exercitiile de Strethcing,, iti dau un tonus nou! Cat despre constientizarea pozitiei in care te afli, asa este. Te ajuta foarte mult!

    ReplyDelete
  3. Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-l aduce înapoi pe soțul meu, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327

    ReplyDelete
  4. Dacă ați fost dezamăgit de alte vrăjitoare și vindecători, care nu au reușit să ofere rezultatele dorite. Fii liniștit de data aceasta cu cel mai puternic și supradotaționat turnător de vrăji pe care îl poți întâlni vreodată. Veți găsi dragoste adevărată, vindecare, avere, vrăjitorie, magie neagră sau orice v-ați dori în domeniul vindecării native africane, a spiritelor și a strămoșilor.

    Contactați e-mailul său.

    wightmagicmaster@gmail.com

    WhatsApp: +17168691327

    ReplyDelete
  5. Eu și soțul nostru suntem căsătoriți de aproximativ opt ani. Am fost căsătoriți fericiți cu doi copii, un băiat și o fată. acum cinci luni, am început să observ un comportament ciudat de la el și câteva săptămâni mai târziu am aflat că soțul meu vede pe cineva. A început să vină acasă târziu de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă timp de aproximativ trei-șase zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar toate fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce navigau pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugerează că DR WALE poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. Așadar, am simțit că ar trebui să-l contactez după ce l-am contactat, i-am spus problemele cu care mă confruntam în căsătoria mea, mi-a spus că va face o vraja pentru mine. ceea ce a făcut bine pentru mine. În câteva săptămâni mai târziu, soțul meu a venit la mine și și-a cerut scuze pentru greșelile pe care le-a făcut și a promis că nu o va mai face niciodată. De atunci, totul a revenit la normal. Eu și familia mea trăim împreună fericiți din nou .. Toate mulțumiri lui DR WALE. Dacă aveți nevoie de un jucător de vrajă care să poată arunca o vrajă care funcționează cu adevărat, vă sugerez să îl contactați. Nu te va dezamăgi. Acesta este WhatsApp / Viber: +2347054019402 sau E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  6. Salut, prieteni, sunt atât de bucuros când scriu acest articol astăzi să spun lumii cum DR WALE mi-a vindecat VIRUSUL HSV, am fost detectat cu HSV-1 ȘI HSV-2 de acum șase ani, de atunci viața mea a fost complet bizară. si agonie, am folosit atat de multe medicamente care mi-au fost prescrise de mai multi medici, dar nu mi-a vindecat VIRUSUL HSV si nici nu mi-a redus durerea, pana cand un anume cautam solutie pe internet, apoi ca prin minune am dat peste DR WALE, puternicul herbalist care vindecă numeroase persoane INFECȚIA HSV-1 ȘI HSV-2, apoi i-am contactat numărul de WhatsApp la +2347054019402 i-am explicat totul și i-am pregătit un remediu care îmi vindecă total boala HSV-1 ȘI HSV-2 după ce am primit medicamentul lui pe bază de plante, așa că prietenii mei telespectatori de ce să aștepte și să sufere când există cineva ca DR WALE care poate vindeca orice boală HIV/ CANCER/ VIRUS HEPATIT B, îl puteți contacta prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@ gmail.com

    ReplyDelete
  7. Funcționează cu adevărat, nu pot să cred că DR WALE este un adevărat vrăjitor de dragoste.
    Tocmai mi-am recăpătat soțul cu ajutorul adevăratului vrăjitor de dragoste DR WALE. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, au fost doar trei ani de căsnicie. Cel mai dureros lucru este că am fost însărcinată cu al doilea copil. L-am vrut înapoi. Am făcut tot ce era la îndemâna mea să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, mi-am dorit atât de mult înapoi din cauza dragostei pe care o aveam pentru el, l-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar a refuzat. I-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care m-ar putea ajuta să fac o vrajă pentru a-l aduce înapoi, nu aveam de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj vrăjitorului numit DR WALE și m-a asigurat că nu este nicio problemă și că totul va fi bine în câteva săptămâni. A făcut vraja și, în mod surprinzător, după câteva săptămâni mai târziu, soțul meu m-a sunat. Am fost atât de surprins că am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, că a vrut să mă întorc la el. A mai spus că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și m-am dus la el, așa am început să trăim din nou fericiți împreună. multumesc lui DR WALE. dacă ești aici și iubitul tău te refuză sau soțul tău s-a mutat la o altă femeie, nu mai plânge, contactează acum DR WALE pentru ajutor. Aici contactul lui. WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU
    E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  8. Soțul meu a făcut bagajele din casă pentru a locui cu o altă femeie pe care a cunoscut-o la serviciu și mi-a trimis actele de divorț. Nu am vrut să divorțez pentru că îmi iubesc foarte mult soțul și nu vreau ca familia mea să se despartă. Am bănuit că femeia a folosit o vrajă pentru a-mi lega soțul, astfel încât să nu se mai întoarcă la familia lui. Căutam sfaturi despre cum să-mi recâștig soțul și am dat peste un comentariu care spune că DR WALE a ajutat-o ​​să-și recupereze soțul înapoi după câteva luni de despărțire și am luat numărul WhatsApp al DR WALE care era prezent în comentariu și WhatsApp +2347054019402 el despre problema mea și mi-a răspuns și mă ajută să-mi recuperez soțul în două zile și chiar acum soțul meu este înapoi cu mine și este și mai iubitor decât înainte. De asemenea, îl puteți contacta pe DR WALE pentru ajutor pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com DR WALE este persoana potrivită pentru a vă contacta în legătură cu relația sau problemele de căsătorie și el vă va ajuta să vă recuperați fostul și eu sunt foarte bucuros să mărturisească despre munca sa bună

    ReplyDelete
  9. Sunt foarte fericit să împărtășesc această mărturie uimitoare, am fost rănită și am fost frântă când soțul meu m-a lăsat cu copilul nostru, am fost confuză și nu știam ce să fac, l-am iubit atât de mult, am încercat tot ce am putut să aduc el înapoi, dar tot efortul meu a fost în zadar, într-o zi credincioasă i-am explicat prietenei mele problema mea, iar ea mi-a povestit despre un mare vrăjitor de dragoste numit DR WALE, care a lăsat-o și gravidă când căuta un copil, după ce ea mi-a spus că și eu am intrat online, vezi toate veștile bune despre DR WALE, l-am contactat pe DR WALE prin informațiile de contact pe care mi le-a dat prietenul meu, după câteva ore vrăjitorul mi-a răspuns și mi-a spus să rămân și mi-a dat câteva instrucțiuni despre ce să fac și am făcut exact cum mi s-a spus, spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu, care nu m-a sunat de trei ani, m-a sunat și a început să-și ceară scuze pentru toate greșelile pe care mi le-a făcut și m-a rugat că vrea să se întoarcă. acasă cu mine și cu copiii, acum m-a iubit mai mult decât oricând înainte, respectabilii mei spectatori frați si surorile daca treci prin orice fel de problema contactati DR WALE iti dau garantie 100% ca el va rezolva problemele. contactați-l VIA WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  10. DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM SAU WHATSAPP/VIBER: +2347054019402
    Motivele pentru care împărtășesc acest lucru se datorează muncii bune pe care DR WALE a făcut-o pentru mine și prietenii mei. Adevărul să fie spus DR WALE este genul de om în care poți avea încredere și pe care te poți baza. Lucrările lui sunt 100% sigure. DR WALE se ține de cuvânt, nu eșuează. Așa că astăzi îl voi recomanda pe DR WALE pentru oricine are nevoie de ajutor. WhatsApp +2347054019402/Viber SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Salutare prieteni, ma bucur sa impartasesc experienta mea cu dr. Ajayi, treceam prin momente grele in relatia mea pentru ca logodnicul meu de un an a spus brusc ca ar trebui sa anulam nunta, ca nu mai este interesat de mine, eu a fost confuz și am căutat ajutor, așa l-am cunoscut pe dr. Ajayi online, care a făcut o vrajă de dragoste, iar logodnicul meu a plecat în genunchi să-și ceară scuze și, mulțumită doctorului Ajayi, suntem căsătoriți fericiți. Contactați Dr. Ajayi Whatsapp: +2347084887094 nu veți regreta.

    ReplyDelete
  12. Căsnicia mea de 19 ani binecuvântată cu trei copii a fost pe cale să se prăbușească pentru că soțul meu iubitor a spus că s-a săturat de uniunea noastră și că vrea să divorțeze fără motiv, am știut că ceva nu este în regulă undeva, așa că am ieșit să caut ajutor, după 4 luni. de căutare și mulți dezamăgește de la alți oameni, l-am întâlnit în sfârșit pe Dr. Ajayi, un om spiritual binecuvântat de zeii săi cu putere super naturală de a rezolva diferite probleme de viață. I-am explicat situația mea și mi-a pus câteva întrebări la care am răspuns sincer, dr. AJAY mi-a spus care era problema și mi-a spus ce trebuie făcut, i-am urmat toate instrucțiunile și după o săptămână soțul meu a venit acasă după două luni a stat afară și a rupt hârtia de divorț și astăzi trăim liniștiți acasă. Dacă aveți ceva care vă deranjează viața și doriți soluții rapide și de încredere, contactați-l pe dr. Ajayi și veți avea un motiv să împărtășiți mărturia dvs. ca mine. Contact Whatsapp: +2347084887094

    ReplyDelete
  13. Este un privilegiu să împărtășesc lumii această mărturie miraculoasă. Soțul meu a divorțat de mine Cu cincisprezece luni în urmă și am fost plin de remușcări pentru că nu știam ce să fac să rezolv problemele cu soțul meu. Am căutat ajutor pe internet despre cum aș putea obține ajutor în căsnicia mea și am descoperit mărturisitori grozavi despre DR WALE, care a fost progresist cu vrăjile sale. Am luat legătura cu el și iată, DR WALE, mi-a spus că îmi va pregăti o vrajă care să-mi aducă înapoi soțul. Eram sceptic, dar nu aveam altă opțiune decât să lucrez cu el. După ce am lucrat cu DR WALE, câteva zile mai târziu, soțul meu m-a sunat că se întoarce acasă și din acea zi și până în acest moment, trăim în pace. S-a întors acum cu multă dragoste și grijă. Astăzi sunt bucuros să vă anunț că acest vrăjitor are puterea de a aduce iubiți înapoi și cel mai surprinzător lucru este că dragostea noastră este foarte puternică acum, fiecare zi este fericire și bucurie. și Nu există nimic ca să fii cu bărbatul pe care-l iubești. Îl voi recomanda cu căldură pe DR WALE oricărei persoane care are nevoie de ajutor. Dacă aveți vreo problemă, contactați-l pe DR WALE, vă ofer 100% garanție că vă va ajuta!!. WhatsApp/Viber/Telegramă: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  14. Un mare mulțumire de la Maria Fieraru lui DR ISIKOLO pentru că m-a ajutat să-mi refac casa stricata. Incoerența a fost la ordinea zilei în casa și căsătoria mea. Soțul meu a avut o problemă al naibii și mi-a rupt carnea de când am început să avem prea multe neînțelegeri. În unele zile, tocmai a plecat și nu s-a mai întors până în ultimele săptămâni. Am fost devastat și am încercat tot ce am putut să rezolv problemele, dar nu am reușit. A trebuit să caut ajutor și am fost îndrumat de un prieten să-l contactez pe DR ISIKOLO, ceea ce am făcut. Nu am știut niciodată că va fi posibil pentru că problemele persistaseră timp de doi ani întregi. DR ISIKOLO m-a asigurat și mi-a spus doar să am încredere în el și să cred că mi se vor îndeplini dorințele. Mi-a reparat căsnicia cu relația sa puternică de reuniune de dragoste și casa mea este din nou grozavă, iar soțul meu este cu mine pentru a nu mai pleca niciodată. Contactați-l și voi și credeți că vă poate ajuta pentru că nu are înregistrări proaste. Doar trimite-i prin WhatsApp +2348133261196 sau e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi marelui vrăjitor DR WALE pentru că mi-a adus înapoi dragul soț. Când soțul meu ne-a părăsit pe mine și pe cei doi copii ai noștri pentru o altă femeie, trăiam în dureri pentru că îl iubesc atât de mult, nu știam ce să fac, de fapt am fost confuz până când am întâlnit o prietenă de-a mea pe nume Ella și cu mine. i-a spus prin ce trec, apoi mi-a spus să nu-mi fac griji că și ea a trecut prin aceeași problemă, dar în cazul ei a fost iubitul, apoi m-a dus la un spiritist, un vrăjitor, pe nume DR WALE, care a ajutat-o. înapoi pe iubitul ei, Când l-am contactat pe DR WALE pe WhatsApp +2347054019402, i-am spus problemele mele, după aceea, mi-a spus ce să fac și mi-a spus după ce am făcut ce mi-a spus, după câteva săptămâni soțul meu va veni să se târască pe genunchii lui rugându-mă să-l iert. După câteva săptămâni a venit soțul meu și a început să mă roage, nu m-am așteptat să se întâmple așa de curând, am bătut la ușă, când am deschis ușa, spre cea mai mare surpriză, l-am văzut pe soțul meu în genunchi rugându-mă și pe mine și pe noștri. copiii să-l ierte.
    De asemenea, vindecă tot felul de boli, inclusiv pe cea enumerată mai jos,
    1. HIV/SIDA.
    2. HERPES 1/2.
    3. CANCER.
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig).
    5. Hepatita B.
    6. HIPERTENSIUNEA.
    7. NUMĂR scazut de spermatozoizi.
    8. ASTMB.
    9. PROBLEMA VIRGINIA.
    10. DIAREE.
    11. GRAND.
    12. herpes rece.
    13. AVC.

    Și a făcut și următoarele vrăji,

    1. vrei o căsnicie bună,
    2. ești politician și ai nevoie de protecție,
    3. ai nevoie de o vrajă de dragoste,
    4. vrei să fii un bărbat sau o femeie bogată,
    5. vrei ca partenerul tău să te iubească,
    6. Cauți soție sau soț,
    7. vrei să lucrezi cu o viză în orice țară la alegere,
    8. ești un om de afaceri sau o femeie și vrei ca afacerea ta să se miște,
    9. vrei ca șeful tău să te iubească,
    10. vrei ca sotul sau sotia ta sa te inchine,
    11 Ai nevoie de un loc de muncă,
    12 Ai nevoie de promovare în locul tău de muncă,
    Oricine are problemele enumerate mai sus ar trebui să contacteze DR WALE, marele vrăjitor. Contactați-l prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  16. Vraja de dragoste puternică și puternică pentru a-ți câștiga fostul înapoi.. Am decis că voi petrece toată ziua pe internet doar pentru a mă asigura că mulți oameni pot citi această mărturie despre DR WALE, care este un puternic vrăjitor din Africa, După ce am fost abandonat de iubitul meu, am fost atât de singur în acea zi, încât am decis să merg pe net pentru câteva sfaturi despre relații, nu am știut niciodată că aceasta este foaia de parcurs care va asigura întoarcerea iubitului meu. După ce am citit o mulțime de sfaturi despre cum să-mi restabilim relația într-un mod mai bun, am descoperit că DR WALE are multe recomandări decât alți vrăjitori. Prin urmare, mi-am hotărât că DR WALE este persoana potrivită pentru job, și l-am contactat pe DR WALE prin detaliile sale pe care le-am văzut pe internet și am fost atât de fericit că am ales să lucrez cu DR WALE pentru că munca lui a fost 100% perfectă și vraja l-a adus pe iubitul meu înapoi la mine cu o ușurare rapidă. De asemenea, contactați-l pentru ajutor acum prin WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

    ReplyDelete
  18. POSIBILITATEA DE A RECIA FOTUL PARTENERULUI ÎNAPOI ESTE GARANTATĂ CU DR ISIKOLO. CONTACTATI-L ACUM
    Mă numesc Alexandra Bucătaru. Nu am știut niciodată că există o mare posibilitate de a-mi avea bărbatul înapoi la mine până când l-am întâlnit pe DR ISIKOLO. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Am fost devastat și nu m-am putut recupera. Prietenii și familia lui au făcut tot ce le-a putut pentru a ne reuni, dar s-a dovedit a eșuat. Am fost singur câteva luni și nu mă vedeam iubind pe altul. Așa că a trebuit să caut ajutor de la DR ISIKOLO, care mi-a oferit privilegiul de a mă asigura că mi-au fost îndeplinite dorințele inimii. Ne-a reunit și dragostea și fericirea au fost restaurate. Cuvintele lui sunt obligația lui și nu eșuează niciodată când promite cuiva 48 de ore de a obține rezultatul, ceea ce m-a uimit când propriul meu rezultat s-a manifestat. Nu vă deranjați să căutați ajutor în altă parte. Contactează-l acum. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348133261196.

    ReplyDelete
  19. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu a funcționat. Am mers chiar și până la urmărea lui, dar mi-a spus clar că nu mai vrea să se întoarcă acasă. I-am explicat unui prieten de la serviciu care mi-a cerut să-l contactez pe doctorul Ilekhojie pentru ajutor. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj prin e-mail (gethelp05@gmail.com) și m-a asigurat că mă va ajuta să mă împac cu soțul meu și, de asemenea, m-a informat că soțul meu a fost manipulat și făcut să mă urască pe mine și pe copilul nostru nenăscut. După câteva zile după ce am oferit tot ce a spus el este necesar, soțul meu m-a sunat după-amiaza și, de asemenea, m-a iubit atât de mult și a vrut să se întoarcă acasă, dar nu era sigur dacă îl voi lua înapoi. El a promis că va recupera timpul pierdut și am observat că sunt atât de multe schimbări de când s-a întors și viața a fost bună împreună. Dacă aveți probleme similare, contactați Dr. Ilekhojie și obțineți ajutor. WhatsApp/Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  20. De ce să te doare capul, de ce să permiti depresiei să te mănânce când poți doar să-l contactezi pe DR WALE pentru ca el să rezolve problemele cu care te confrunți.
    Aveți un dosar în instanță
    Cauți promovare
    Vrei să câștigi un joc jackpot la loterie
    HIV/SIDA dumneavoastră poate fi vindecat
    Suferiți de un accident vascular cerebral
    Suferi de Rac?
    Ai un număr scăzut de spermatozoizi
    Vrei să-ți repari căsnicia ruptă
    Vrei să-ți aduci înapoi fostul iubit
    Ai o boală/infecție pe care vrei să o vindeci
    Aveți nevoie de un remediu pentru Herpes Simplex Virus 2/PCOS
    și așa mai departe și așa mai departe.
    contactați-l pe DR WALE astăzi, vă voi aduce înapoi toată fericirea și vă voi face fericit din nou.
    Contactați DR WALE pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Soția mea suferă de cancer tiroidian, care s-a confirmat că este stadiul patru, doctorul mi-a spus că nu putea face nimic, deoarece ea nu răspundea la tratament, dar un prieten de-al meu a venit în ajutorul nostru comandând acest ulei de canabis de la DR. WALE despre care a spus că a ajutat unii pacienți să lupte împotriva cancerului de diferite tipuri, așa că am decis să îi dăm o șansă, până acum soția mea se îmbunătățește foarte bine și în prezent poate să se plimbe prin casă singură. Am simțit că este necesar să le permit altora care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis, acesta poate oferi cu adevărat o a doua șansă de a trăi. întâmplător, dacă se întâmplă să aveți nevoie de acest ulei de canabis, puteți contacta DR WALE care mi-a furnizat mie și soției mele acest WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    EL REPARA URMĂTOARELE PROBLEME TUTUROR
    PRIN GLOBUL PE:
    1. Să-ți recuperezi iubitul sau soțul
    2. Spiritual antiglonț
    3. Loterie
    4. Vraja de bani
    5. Vrajă de viață lungă
    6. Vraja de prosperitate
    7. Vraja de protecție
    8. Obțineți un loc de muncă
    9. A deveni un manager vrajă
    10. Obțineți un împrumut uriaș fără să plătiți niciun comision
    11. Recuperarea banilor de escrocherie
    12. Vraja copilului
    13. Vrajă de sarcină
    14. Vraja de libertate
    15. Vraja de dragoste
    16, vraja de dispariție
    17. Vrajă umană invizibilă
    18. Succes sau trece vraja
    19. Vraja căsătoriei
    20. Vrajă răzbunătoare
    21. Vraja de popularitate
    22. Vraja uciderii
    23. Vraja cancerului
    24. Vraja puterii supranaturale
    25. Vraja de nebunie
    26. Vrajă de împrumut gratuit pentru casă
    27. Vraja de producție de filme și film
    28. Vraja HIV/SIDA
    29. Vrajă de tuberculoză
    30. Pierde in greutate si vraja corpului

    ReplyDelete
  22. Eu și soția mea am avut o neînțelegere care a dus la o luptă uriașă și ea a plecat de acasă și s-a întors la casa tatălui ei. Mi-am lăsat emoțiile să aibă tot ce e mai bun din mine și am rămas permanent departe de ea. Lucrurile s-au înrăutățit când a început să se vadă cu un alt bărbat și nu am știut niciodată despre asta. Am încercat să rezolv problema și să o fac să se întoarcă acasă și nu s-a mai întors niciodată. Am aflat mai târziu tot ce s-a întâmplat și am decis să caut ajutor pentru a-mi remedia căsătoria cu ea, ceea ce m-a făcut să contactez Dr. Isikolo. Așa cum era de așteptat, a lucrat pentru mine și problema a fost rezolvată și m-am reunit cu soția mea. S-a întors acasă imediat după 48 de ore, așa cum a promis dr. Isikolo. Îi sunt mereu îndatorat pentru că a rezolvat problema pe care am avut-o în căsnicia mea. Vă rugăm să-l contactați pentru ajutor rapid și urgent, trimiteți-i un e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la: +2348133261196

    ReplyDelete
  23. Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
    Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    ReplyDelete
  24. Soțul meu, cu care mi-am construit viața timp de 23 de ani, mi-a lăsat pe mine și pe copii fără un cuvânt. Totul s-a prăbușit peste mine și am ajuns la cei dragi și nimeni nu m-a putut ajuta. A venit o vreme când a cerut divorțul chiar și când nu am avut probleme sau ne-am certat vreodată pentru ceva dezastruos. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și a rezolvat problema pe care o aveam cu bărbatul meu. Ne-a reunit din nou împreună și s-a întors acasă la noi. Într-adevăr, viața este misterioasă și nu m-am gândit niciodată că voi experimenta ceea ce am trecut, dar toate mulțumesc doctorului Isikolo care a lucrat pentru mine și m-a asigurat de rezultatele pozitive după 48 de ore, care într-adevăr s-au împlinit așa cum a promis. El vă poate rezolva problemele dacă îl contactați acum. Trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau pentru mai multe informații despre munca lui, trimiteți un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    ReplyDelete
  25. Soția mea s-a întors!!!
    Am avut o problemă cu soția mea în urmă cu șase luni, ceea ce ne-a determinat să ne despărțim. Când s-a despărțit de mine, nu mai eram eu însămi, mă simțeam atât de goală în interior. Până când o prietenă de-a mea mi-a spus despre un vrăjitor care a ajutat și în aceeași problemă, pe care a găsit-o pe o pagină Web. i-am scris vrăjitorul pe WhatsApp și i-am spus problema mea și am făcut ceea ce mi-a cerut pe scurt Ca să scurtez povestea lungă, înainte să știu ce se întâmplă, nu până la o săptămână soția mea mi-a trimis mesaj și a spus că vrea să se întoarcă și așa s-a întors la mine și mi-a spus că îi pare rău de ceea ce s-a întâmplat, acum îmi spune de fiecare dată și în fiecare zi că mă iubește și îi lipsește. Sunt atât de recunoscător acestui mare vrăjitor DR WALE și nu voi înceta să-i public numele pe Internet doar pentru munca bună pe care a făcut-o. Dacă aveți nevoie de ajutor, îl puteți contacta pe acest om grozav, el vă va ajuta în orice mod doriți, îi puteți trimite un e-mail la WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    ReplyDelete
  26. Mă bucură inima să fiu aici să-i spun un cuvânt de mulțumire doctorului Isikolo.
    Nu m-am gândit niciodată că voi putea să-mi văd căsnicia funcționând din nou, în ciuda faptului că totul a funcționat deja împotriva mea, doctorul Isikolo a venit în ajutorul meu. Am avut o problemă în casa mea care l-a făcut pe soțul meu să plece și eram deja însărcinată și mi-a devenit greu să mă descurc fără el în viața mea. Familia lui m-a susținut de-a lungul timpului, dar nimeni nu ne-a putut ajuta să ne reunească, cu excepția doctorului Isikolo, care mi-a răspuns la momentul în care aveam cea mai mare nevoie de ajutor. A rezolvat problema și soțul meu s-a întors acasă la mine imediat după 48 de ore pentru că încă locuia în același oraș cu mine. Este destul de uimitor când găsești ajutor acolo unde ai crezut cel mai puțin că poți primi ajutor. Încă o dată, îți mulțumesc Dr. Isikolo pentru tot ceea ce faci pentru a ajuta oamenii care au mare nevoie de asistență. Trimiteți-i un e-mail la: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp-i la +2348133261196

    ReplyDelete
  27. Eu și soțul meu ne-am luptat cu probleme maritale în ultimele 8 luni și nu știam că familia este creierul din spatele problemelor pe care le-am avut vreodată. Problemele au escaladat și în cele din urmă s-a mutat din casă. Am fost singur cu copiii mei de-a lungul sărbătorilor și viața a fost mizerabilă fără el lângă noi. Am făcut tot ce am putut pentru a pune capăt problemelor, dar fără progres. Așa că a trebuit să caut ajutorul doctorului Ilekhojie după ce am văzut atât de multe rezultate mărturisite de oameni. Așa cum mi-am dorit mereu, mi-a auzit strigătul și mi-a venit în ajutor. A efectuat un ritual de reconciliere care a rezolvat problemele pe care le-am avut noi și soțul meu și sunt din nou împreună și încă mă uimește când am primit rezultatul în 3 zile așa cum mi-a promis. Acum am început noul an ca o familie completă și sunt recunoscător pentru ajutorul lui. contactați-l acum și nu vă va dezamăgi și pentru că este de încredere și de încredere. e-mail-i: gethelp05@gmail.com sau trimite-i un mesaj prin WhatsApp: +2348147400259

    ReplyDelete
  28. Criza conjugală prin care treceam a ajuns și s-a terminat când s-a implicat doctorul Isikolo. La fel ca toate celelalte cupluri de acolo, am avut diferențele noastre și mă asigur că am făcut tot posibilul să o conduc corect, să o îngrijesc pe ea și pe copiii mei și, de asemenea, să îi protejez. Am făcut amândoi sacrificii pentru a ne asigura că supraviețuim uniunii până când ea a început să se comporte și a avut în mod deliberat atâtea lupte cu mine. Casa a devenit neplăcută pentru toți ceilalți, inclusiv pentru copiii mei. A fost manipulată de o prietenă care a divorțat și a vrut să-mi strice și căsnicia. A trebuit să-l contactez pe Dr. Isikolo și el a răspuns și a făcut tot posibilul pentru a pune capăt problemelor. El a restabilit dragostea și conexiunea dintre noi și pot spune acum că orice iluzie în care se afla soția mea a luat-o și ea este o femeie mai bună acum. Rezultatul a ceea ce a făcut Dr. Isikolo pentru mine, care sa manifestat după două zile, a fost ceea ce m-a uimit. Eu și familia mea rămânem recunoscători. Fac un apel către oricine are nevoie de ajutor pentru a-și rezolva relațiile și problemele conjugale să contacteze Dr. Isikolo, deoarece soluția este sigură. E-mailul lui: isikolosolutionhome@gmail.com sau trimite-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196

    ReplyDelete
  29. Soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, Cel mai dureros lucru este că eram însărcinată cu al doilea copil. Am făcut totul pentru a-l face să se întoarcă acasă, dar nimic nu a funcționat. Am mers chiar și până la urmărea lui, dar mi-a spus clar că nu mai vrea să se întoarcă acasă. I-am explicat unui prieten de la serviciu care mi-a cerut să-l contactez pe doctorul Ilekhojie pentru ajutor. Nu am avut de ales decât să încerc. I-am trimis un mesaj prin e-mail (gethelp05@gmail.com) și m-a asigurat că mă va ajuta să mă împac cu soțul meu și, de asemenea, m-a informat că soțul meu a fost manipulat și făcut să mă urască pe mine și pe copilul nostru nenăscut. După câteva zile după ce am oferit tot ce a spus el este necesar, soțul meu m-a sunat după-amiaza și, de asemenea, m-a iubit atât de mult și a vrut să se întoarcă acasă, dar nu era sigur dacă îl voi lua înapoi. El a promis că va recupera timpul pierdut și am observat că sunt atât de multe schimbări de când s-a întors și viața a fost bună împreună. Dacă aveți probleme similare, contactați Dr. Ilekhojie și obțineți ajutor. WhatsApp/Viber +2348147400259

    ReplyDelete
  30. După ce eu și soțul meu ne-am căsătorit, ne-am mutat în alt oraș și amândoi ne-am angajat și am început să lucrăm și să trăim împreună fericiți. Nu am avut niciodată probleme până când o colegă de-a lui a început să facă tot posibilul pentru a atrage atenția soțului meu. Nu am știut niciodată ce se întâmplă până când a început să doarmă afară și să-și pună scuze. Lucrurile au scăpat de sub control și, în cele din urmă, a încetat să se ocupe de nevoile mele. Știam că în acel moment am nevoie de ajutor, așa că l-am contactat pe Dr. Isikolo și i-am explicat totul. Mi-a spus tot ce s-a întâmplat și mi-a promis că va rezolva problemele pe care le-a făcut. Mi-a făcut o vrajă de reuniune de dragoste, care m-a reunit pe mine și pe soțul meu și a început să fie bărbatul pe care l-am iubit mereu să fie imediat după 48 de ore în care Dr. Isikolo a lucrat pentru mine. Suntem amândoi fericiți acum și nu ar fi fost posibil dacă nu ar fi Dr. Isikolo. Contactați-l dacă aveți nevoie de ajutor. Trimiteți-i un mesaj pe WhatsApp la +2348133261196 sau la adresa de e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    ReplyDelete
  31. Soțul meu avea obiceiul de a trimite mereu mesaje și de a stabili întâlniri cu vechii săi prieteni, inclusiv cu foștii săi. Nu m-am gândit niciodată că există o problemă cu așa ceva până când el s-a retras emoțional de mine și a început să se comporte anormal față de mine și fiica mea. În acest moment, știam că am nevoie urgentă de ajutor pentru că nu am vrut niciodată să-l pierd. Dr Isikolo a venit în ajutorul meu și problema a fost rezolvată. Una dintre fostele soțului meu a promis că se va asigura că îl ia de la el și a început să-l manipuleze pentru a mă abandona pe mine și pe fiica mea, ceea ce s-ar fi întâmplat în cele din urmă dacă doctorul Isikolo nu ar fi intervenit să mă ajute. La doar 48 de ore de la rezolvarea problemei, totul a devenit uimitor între mine și soțul meu și acum și-a cerut scuze pentru tot și suntem din nou buni. Contactați Dr. Isikolo și credeți că el va rezolva cu siguranță această problemă pentru dvs. Trimiteți-i un e-mail prin: isikolosolutionhome@gmail.com sau WhatsApp la +2348133261196

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Rezumate si idei principale - 3 - Ralph Bruksos - Schimbarea ca oportunitate

Rezumat si idei principale - 2 - Carol Dweck - Mindset