Posts

Showing posts from April, 2009

Cativa pasi pana la Manastirea Snagov

Image
Cura de slabire nu tine cont de faptul ca de Paste ai pe masa drob, oua, ciorba de miel, pasca, cozonac si o tona de alte bunataturi....Cura de slabire cere sport, ambitie si mancare putina. Cum este absolut logic ca avand burta plina de tot ce am enumerat mai sus nu ma duceam sa fac jogging in parc, am facut o plimbare la Manastirea Snagov. Teoretic aici se afla capul lui Vlad Tepes, insa nu pot afirma asta cu certitudine, pentru ca nu am intrat in biserica...am fost prea captivata de imprejurimi. Enjoy! Drumul de la debarcader la intrarea in curtea bisericii (foarte pompos descrisi cei 2m de scanduri unde ne-a lasat o barcuta timida si firava)! Manastirea are un parculet superb de jur imprejur! Vedere din curtea bisericii! Asta e de la sangele lui Vlad Tepes :)) Cum mie imi plac pietrele mult de tot...o sa tot apara fotografii de genul! Alte pietre din zidul manastirii! Un put pitoresc. Avea apa, dar si eu aveam suc la mine...deci nu m-am riscat!

Pai...pasi colorati sa fie...in Parcul Carol!

Image
Duminica dupa amiaza...soare, caldura placuta, un vanticel slabut. Decor si conditii minunate pentru o plimbare de placere in parcul Carol. Plimbare care a reprezentat o alta initiere, pentru caaaaaaaaaaa......desi fac concurenta taximetristilor cand vine vorba de stradute si scurtaturi in Bucuresti, in parcul Carol nu mi-au calcat picioarele. Asta pana azi! Drept urmare am avut o surpriza cand m-am intalnit cu creaturile de mai jos... Dumnealor spanzurau frumos intr-un copacel infrunzit, inflorit, in...de toate. Cred ca tornada tocmai ii despartise de Dorothy. Dumnealor se odihneau dupa atatea drumuri prin Corfu, Barcelona, Bulgaria... Dansii erau frumos aliniati pentru parada...noroc cu mine ca altfel nu ii baga nimeni in seama! Bineinteles ca sunt narcisisti...a trebuit sa le acord multa atentie! Coborasera din copac si acum o asteptau pe Dorothy...care era ocupata cu Toto! Asta, ca nu cumva sa credeti ca eram in alta parte! Si el era tot descult! Toto...care latra din raspu

Prima excursie foto

Image
Prima mea excursie de fotografie, impreuna cu colegii de la Asociatia "Bucurestiul meu drag" s-a dovedit a fi o experienta placuta si productiva. Placuta pentru ca vremea a tinut cu noi si soarele a fost tare prietenos, iar productiva pentru ca...vedeti voi mai jos...

Istanbul. Arome.Culori.Contraste.

Image
Pozele de mai jos nu sunt toate opera proprie :)). Majoritatea le apartin Silviei si Valentinei, care au avut amabilitatea de a nu ma alerga cu legea dreptului de autor in mana prin birou. Mai multe poze care sa o descrie pe Silvia pe http://silvia-iordache.blogspot.com De la Valentina asteptam blogul... Intrarea la Moscheea Albastra! In Moscheea Albastra! Poza Silviei. Intrarea principala in Palatul Dolmabahce. Poza Silviei. Unul dintre cele mai mari candelabre din Europa - are vreo 1200 kg. Am o poveste intreaga despre candelabrul asta, dar e prea lunga ca sa o recit aici. Poza Silviei...datorita faptului ca ne-am impartit atributiile...ea poza, eu retineam ce spunea ghida :)) Vedere din Turnul Galata. Poza Valentinei! Eu aveam rau de inaltime si nu ma puteam concentra.

Quality time...Corfu

Image
Plaja din Arillas... Croaziera la Laguna Albastra...vedere din portul Igoumenitsa. Aproape de aterizare. Pt poza multumiri catre doamna Vali! Apus de soare in Arillas. Plaja parasita, vedere din pesteri :)) Plaja parasita, vedere dinspre pesteri.

Din Bulgaria adunate

Image
Apus vazut din rezervatia naturala de la Cap Kaliakra Un apus molcom la scoicarie...undeva intre Kamen Bryag si cap Kaliakra...un deliciu vizual si culinar!